Browsed by
Category: direct online payday loans

SE pari PLatoni nuk permend fare fjalen “Oqean” ne kuptimin qe njohim une edhe ti

SE pari PLatoni nuk permend fare fjalen “Oqean” ne kuptimin qe njohim une edhe ti

SE pari PLatoni nuk permend fare fjalen “Oqean” ne kuptimin qe njohim une edhe ti

Flas for each pelasget e teritorit te Shqiperise se sotme myself grupet protoilire(pelazge) te Italise se jugut nga ku gjeneroi edhe miti i Herkulit

Application for the loan Information FORMFirst term. Center label. 2) Intercourse. 3) Loan amount Requisite. 4) Financing Course. 5) Country. 6) Street address. 7) Mobile Amount. 8) Current email address. 9) Month-to-month Income. 10) Occupation. 11)And this website did you right here regarding united states. Many thanks and best Connection.Derek Email address

We dashur NIkas. Por ne kuptimin elizabeth emrit “det”. Shtyllat elizabeth Herkulit myself kalimin e kohes jane shvendosur ne shume zona te detit Mesdhe. Fjala vjen para vitit 260 p. Shtyllat age Herkulit. Por ne rast se marim hipotezen age gjendjes se Atlantides pas ngushtices se Gjibraltarit (alias Shtyllat e Herkulit) teoria jote e famshe age Atlantides ne Ishullin age Maltes shkon ne koshin e plehrave. Une kam gjithe te drejtat te mendoj se dikur (pra reth 3200 vjete me pare)ndushtica e Otrantos te kete patur kete emertim . Shtyllat age Herkulit. Lidh dy dete te rendesishem ,lidh dy grupe popujsh me preardhje pothuaj te njejte.

Punen date age kam bazuar ne konkluzionet elizabeth te tjereve dhe aspak ne “shpikjet” e mija

Une te kisha kerkuar te myself ndihmoje me personally publikimin e shkrimeve origjinale te Platonit. Pasi ajo qe perdorim ne te dy jane thjesht perkthime e sterperkthime nga ku mundesia e “lost from inside the Translation” eshte maksimale. Pyetja ime ishte e thjeshte. Platoni kur permend fjalen 9000 elizabeth ka bere kete duke shkruar fjale for every single fjale apo duke perdorur simbolin alfabetik. Pra simbolin “thita”+ presjen ne ane te majte. Ti nuk munde te me pergjigjesh por vazhdon te me sulmosh me perkthimet age bera nga tipat quand Jowett qe zor se mund ta besosh se ka perkthyer Platonin apo ka shpikur nje “Bibel” te re duke age bere Atlantiden , parajsen age Eves dhe Adamit.…

error: Content is protected !!